Contiweb feliciteert AV-Sporting Boxmeer

Nueva organización de ventas
6 February 2018
Nueva organización de ventas
6 February 2018

Sinds enige jaren is Contiweb sponsor van de Contiweb Maasheggenloop, die jaarlijks georganiseerd wordt door Atletiek Vereniging AV-Sporting Boxmeer. Na jaren van overleg heeft de vereniging samen met de plaatselijke honkbalvereniging De Royals een mooie, nieuwe accommodatie: sportpark De Brest. AV-Sporting heeft hier de beschikking over een 400m gravel hardloopbaan, geïntegreerde sprintbaan en nieuwe attributen voor diverse andere atletiekonderdelen zoals hoog- en verspringen.

Zondag 22 oktober j.l. was de feestelijke opening van de nieuwe accommodatie. Na mooie woorden van de voorzitters van beide verenigingen werd het sportpark officieel geopend en kon het publiek d.m.v. demonstraties kennismaken met de activiteiten van de twee sportverenigingen. Ondanks het feit dat er bij aanvang wat regen viel, kijkt de organisatie terug op een zeer geslaagde opening.