Controller

Service Support Coördinator
27 July 2021
Service Support Coördinator
27 July 2021

Contiweb is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en aftersales van web-offset drukkerij-apparatuur. In de afgelopen jaren is die markt in hoog tempo veranderd, en Contiweb verandert dus mee. Sinds 2019 is Contiweb eigendom van H2 Equity Partners, een actieve en betrokken Nederlandse aandeelhouder. In Boxmeer kom je terecht in een ambitieuze organisatie met enthousiaste, betrokken en trotse medewerkers. Een organisatie met een rijke historie, maar met de blik duidelijk vooruit gericht. Met veel kennis en kunde, slimme innovaties, een grote installed base, het betrokken personeel en een uitdagend strategisch (groei-)plan, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een prachtige toekomst voor Contiweb. Voor meer bedrijfsinformatie verwijzen we naar deze website en naar de bedrijfsfilm.

Bij Contiweb in Boxmeer en Gonic (USA) werken ca. 150 medewerkers dagelijks aan het succes van haar producten en diensten. De afdeling Finance & Control zoekt ter versterking van haar team een:

Controller

Ben jij een goed opgeleide financieel professional die in de komende jaren bij Contiweb de stap van Finance Control naar Business Control kan realiseren? Die hard wil werken, niet bang is voor een uitdaging en zichzelf wil blijven ontwikkelen? Dan ben jij degene die we zoeken!

De functie

In de functie van Controller bij Contiweb word je in eerste instantie verantwoordelijk voor de volledige, interne en externe, periodieke financiële (en in toenemende mate ook niet-financiële) verslaglegging van de onderneming. Hierbij wordt je ondersteund door een Assistent Controller en werk je nauw samen met je collega’s van de afdeling Finance & Control.

Jouw pakket van taken en verantwoordelijkheden behelst o.a.:

 • Verzorgen maand- en jaarafsluitingen;
 • Opstellen van managementrapportages, aandeelhouder rapportages en jaarstukken;
 • Verzorgen van Planning en Control cyclus (budget, forecast, realisatie, analyses);
 • Inrichten en optimaliseren van de Administratieve Organisatie en bijbehorende maatregelen van Interne Beheersing, inclusief adequaat risicomanagement;
 • Voorbereiden en begeleiden van de jaarlijkse accountantscontrole;
 • Deelname aan interne projecten rondom automatisering, digitalisering, etc;
 • Deelname aan interne (afdeling overstijgende) verbeteringsprojecten;
 • Verzorgen van contracten met accountants, fiscus en verzekeraars.

Op termijn (1-2 jaar) zul je deze functie meer en meer ontwikkelen van een Financial Control positie naar een Business Control positie, o.a. door efficiencyslagen, automatiseringen en doorgroei van de Assistent Controller. Als Controller rapporteer je aan de Manager Finance en Control van Contiweb, die je ook gevraagd en ongevraagd adviseert. Daarnaast werk je veelvuldig samen met senior management in de organisatie (waaronder CEO en CFO) om de performance van de verschillende bedrijfsonderdelen te analyseren en te verbeteren.

Functie eisen

Voor deze uitdagende fulltime functie zijn we op zoek naar kandidaten die zichzelf herkennen in het volgende profiel:

 • Een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op HBO+ of WO niveau;
 • Tenminste 5 jaar relevante werkervaring;
 • Handig met IT-tools zoals een ERP-systeem (bij voorkeur SAP-R/3), business intelligence en MS Excel;
 • Ervaring met automatisering en procesoptimalisatie is een pré;
 • Communicatief vaardig in Nederlands en Engels;
 • Als vakman/ -vrouw ben je professioneel, stressbestendig, organisatie-sensitief en analytisch;
 • Als persoon ben je initiatiefrijk, integer, kwaliteitsgericht, kritisch en energiek.

Arbeidsvoorwaarden

Contiweb vraagt veel van haar medewerkers, maar geeft er ook veel voor terug. Je krijgt een veelzijdige en uitdagende baan bij een succesvolle en groeiende organisatie in een boeiende branche die volop in beweging is. Ook krijg je de ruimte en het vertrouwen om jezelf en de functie verder te ontwikkelen, en word je onderdeel van een prettig team waarbinnen iedereen een belangrijke schakel vervult om samen kwaliteit te leveren.

Daarnaast krijg je een prima salaris, winstdelingsregeling, goede opleidingsmogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vrije dagen en 13 ADV dagen.

Maarten van de Sande verzorgt voor Contiweb de werving en selectie voor deze vacature. Voor aanvullende informatie omtrent deze functie of de procedure kun je contact opnemen met Maarten, per telefoon op 06 -208 51 567 of per mail.