Afstudeer stagiair(e) R&D

Contiweb DFA in Kyburz's new production line.
Contiweb equipment pivotal in new Kyburz production line
18 June 2021
Contiweb DFA in Kyburz's new production line.
Contiweb equipment pivotal in new Kyburz production line
18 June 2021

(Text in Dutch)

Contiweb B.V. in Boxmeer is mondiaal marktleider in de ontwikkeling, productie, verkoop en ondersteuning van state-of-the-art web offset print persen en web-fed auxiliaries voor een breed scala van commerciële applicaties. Onze innovatieve oplossingen voor rotatieoffset, web inkjet en afwerking zijn ontworpen in samenwerking met onze klanten en worden op bestelling gebouwd. Dit garandeert een uitstekende kwaliteit, hoge betrouwbaarheid en kostenefficiëntie oplossingen. Met toonaangevende producten, zoals de rotatieoffsetpers, verlagen we de productiekosten bij onze klanten, vergroten we hun flexibiliteit, optimaliseren we de ecologische “footprint” en bieden we uitgebreide after-salesondersteuning om te borgen dat klanten optimaal winstgevend kunnen werken. Bij Contiweb in Boxmeer en Durham (USA) werken ca. 165 medewerkers dagelijks aan het succes van haar producten en diensten.

Wij zijn op zoek naar een:

Afstudeer stagiair(e) R&D

De stage
De afstudeerstage start vanaf september 2021 en is fulltime. Je zal onderdeel worden van de afdeling R&D, welke verdeeld is in een Equipment en After-market team. In beide teams werken we met de disciplines Mechanisch, Elektrisch, Software en Proces.

Deze afstudeeropdracht valt onder de Software discipline, maar je komt ook zeker met de ander facetten in aanraking. We hebben binnen de organisatie een aantal projecten liggen die je kan uitvoeren, afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren zullen we voor de stage de afstudeeropdracht in samenspraak bepalen.

Wat bieden wij?
Je zal een uitdagende en interessante stage gaan lopen binnen een internationale organisatie die vol in ontwikkeling is. Binnen de afdeling wordt er aan verschillende projecten gewerkt en worden er machines ontwikkeld die aansluiten bij de wensen vanuit de markt. Tijdens de stage krijg je de mogelijkheid jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen.

In het bedrijf heerst een informele werksfeer, waarbij korte lijnen en open communicatie belangrijk is. De organisatie is erg ambitieus en onze medewerkers zijn erg betrokken en deskundig.
We betalen je een stagevergoeding van € 350,- bruto per maand.

Wat zoeken wij?
Een stagiaire die goed bij onze organisatie past herkent zich in de volgende competenties:

  • Je bent Leergierig, proactief en neemt initiatief
  • Je kan zowel goed in een team werken als zelfstandig
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels

Om goed van start te gaan, ga je eerst kennismaken met de organisatie. Wat zijn onze producten? Uit welke afdelingen bestaat de organisatie? Wie zijn onze medewerkers? De kennismaking zal je helpen bij om vervolgens goed aan de slag te kunnen in de praktijk.

Geïnteresseerd?
Spreekt deze afstudeerstage je aan en wil je graag met ons kennis maken? Stuur dan je motivatie en CV naar Evy van der Heijden.
Voor meer informatie over deze vacature, kun je zowel een mail sturen of telefonisch contact opnemen met Birgit Coenen opnemen via 0485 – 597 370.

Meer bedrijfsinformatie vind je op deze website. De bedrijfsfilm vind je hier.