Stagiair(e) Human Resources

Getting the printed product – faster!
30 April 2020
Getting the printed product – faster!
30 April 2020

Voor de afdeling Human Resources zijn wij op zoek naar een:

Stagiair(e) Human Resources

De stage

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde HRM student die vanaf september ons team komt versterken voor bij voorkeur 10 maanden. Je zal deel uitmaken van de afdeling HR, die bestaat uit de HR Manager, de HR Business Partner, de Salarisadministrateur en de HR Project Support Officer. De afdeling is een hecht team waarvan de stagiair(e) een vaste toevoeging is. Het bedrijf is gevestigd in Boxmeer.

Wat bieden wij?

Al meer dan negen jaar werken wij met een stagiair(e) op onze afdeling. Daardoor hebben wij veel ervaring opgebouwd in het begeleiden van stagiair(e)s. Wij kunnen jou het volgende bieden:
– Maatwerk: we passen de werkzaamheden aan op hoe snel jij zaken eigen maakt en bepalen samen hoe hoog jij de lat wil leggen.
– Projecten: naar interesse mag jij deeltaken binnen projecten op je nemen en zelfstandig organiseren.
– Verdieping: je wordt betrokken bij de werkzaamheden van de HR Business Partner en HR Manager om inzicht te krijgen in de taken en verantwoordelijkheden die zij dragen. In het bijzonder ga je je verdiepen in het voeren van selectiegesprekken, het coördineren van functionerings- en beoordelingsgesprekken, opleidingsvraagstukken, (coachings)gesprekken met medewerkers en leidinggevenden, afdelingsoverleg, etc.
– Flexibiliteit: we houden rekening met je schooltaken en je kunt altijd in overleg over werktijden en vrije dagen.
– Stagevergoeding: we betalen je een stagevergoeding van €350,- bruto per maand.

Werkzaamheden

Een HR-medewerker weet hoe een organisatie in elkaar steekt en kent de medewerkers. Om goed van start te gaan, ga je eerst kennismaken met de organisatie. Wat zijn onze producten? Uit welke afdelingen bestaat de organisatie? Wie zijn onze medewerkers? De kennismaking zal je helpen bij het oppakken van je werkzaamheden. Zo kun je snel aan de slag in de praktijk!

Je gaat op zoveel mogelijk gebieden binnen HR meewerken op de afdeling. De werkzaamheden kunnen zowel operationeel als meer beleidsmatig van aard zijn. Je kunt daarbij denken aan:
– Ondersteunen van de personeelsadministratie: aannemen telefoon, verstrekken informatie, aanleggen en bewaken van personeelsdossiers.
– Opstellen van arbeidsovereenkomsten en geheimhoudingsverklaringen.
– Verzorgen van de verzuimadministratie, ondersteunen bij uitvoering Wet Poortwachter.
– Mede advisering en ondersteuning van leidinggevenden en/of medewerkers met betrekking tot personele aangelegenheden.
– Mede advisering en ondersteuning bij het vernieuwen van beleid op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel, functiewaardering, arbo-wet en regelgeving, verzuim- en opleidingsbeleid, etc.
– Mede advisering aan leidinggevenden en medewerkers over individuele ontwikkeling, c.q. het zelfstandig organiseren van opleidingen en trainingen.
– Zelfstandig regelen van opleidingssubsidies.
– Onderdeel van de VGWM (arbo)-commissie
– En nog veel meer.

Voor 2020/2021 staan o.a. de volgende projecten op de agenda:
– Duurzame inzetbaarheid;
– Employer Branding;
– Schrijven Sociaal Jaarverslag;
– Zoeken van nieuwe stagiair(e).

Andere projecten zijn samen overeen te komen!

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een stagiair(e) die zowel goed zelfstandig als in een team kan werken. Je bent proactief, accuraat, neemt graag verantwoordelijkheid en je bent toegankelijk voor alle niveaus binnen de organisatie. Daarnaast sta je open voor feedback omdat je jezelf graag wil ontwikkelen. Je beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Geïnteresseerd?

Spreekt deze vacature je aan en wil je graag met ons kennis maken? Stuur dan per email je motivatie en CV.
Voor meer informatie over deze vacature, kun je ook telefonisch contact met Susan Derks opnemen via 0485 – 59 74 90.

Meer informatie over Contiweb vind je op deze website. Bekijk ook de bedrijfsfilm op YouTube.