Service Desk Medewerker (Dutch)

Ink advantages help reduce offset litho’s environmental impact
13 August 2019
Ink advantages help reduce offset litho’s environmental impact
13 August 2019

Service Desk Medewerker (Dutch)

Contiweb B.V. in Boxmeer is mondiaal marktleider in de ontwikkeling, productie, sales en support of state-of-the-art web offset print persen en web-fed auxiliaries voor een breed scala van commerciële, verpakking en label print applicaties. Onze innovatieve oplossingen voor rotatieoffset, web inkjet, verpakking en etikettering en afwerking zijn ontworpen in samenwerking met onze klanten en worden op bestelling gebouwd. Dit garandeert een uitstekende kwaliteit, hoge betrouwbaarheid en kostenefficiëntie oplossingen. Met toonaangevende producten, zoals de Contiweb Thallo rotatieoffsetpers, verlagen we de productiekosten bij onze klanten, vergroten we hun flexibiliteit, optimaliseren we de ecologische “footprint” en bieden we uitgebreide after-salesondersteuning om te borgen dat klanten optimaal winstgevend kunnen werken. Kijk voor meer bedrijfsinformatie op deze website of bekijk de bedrijfsfilm.

Bij Contiweb in Boxmeer en Durham (USA) werken ca. 200 medewerkers dagelijks aan het succes van haar producten en diensten. Vanwege het vertrek van een van onze IT collega’s is de afdeling IT op zoek naar een:

 

SERVICE DESK MEDEWERKER
1e/2e lijns

 

De functie

Als Service Desk medewerker ben je verantwoordelijk voor het bieden van 1e en waar mogelijk 2e lijns support binnen de organisatie met betrekking tot het IT landschap. De werkzaamheden van IT zijn zeer allround en hebben o.a. betrekking op netwerken, servers, hardware, tientallen applicaties en security.
Je focust je daarbij op het ondersteunen van interne klanten in het optimaal gebruik van de beschikbare IT middelen. Je lost incidenten op en administreert deze in het helpdesksysteem. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van gebruikersdocumentatie en het formuleren van wijziging- of onderhoud aanvragen voor diverse applicaties. Je voert wijzigingstesten in de technische infrastructuur uit en je begeleid externe partners van installaties van netwerkcomponenten, servers en systeemsoftware. Daarnaast verricht je andere voorkomende werkzaamheden en projecten op de IT afdeling.
In relatie tot al je werkzaamheden werkt je nauw samen met de 2e en 3e lijns externe support teams.

Wij vragen

• Je beschikt over mbo werk- en denkniveau en hebt een afgeronde opleiding (bij voorkeur richting ICT)
• Je hebt enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
• Je beschikt over kennis van PC’s, netwerken en hun componenten en Microsoft Operating Systems. Daarnaast is kennis van VMWare een pré
• Als persoon ben je gedreven, actiegericht en heb je een hands-on mentaliteit.
• Je kunt service- en oplossingsgericht denken, je bent creatief en stelt daarbij de klant voorop
• In plannen ben je goed, waardoor je in staat bent om wisselende prioriteiten in te schatten en daardoor op de juiste wijze te acteren

Wij bieden

Een zeer afwisselende functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een innovatieve, high tech omgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Metalektro) op basis van leeftijd, kennis en ervaring. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Wanneer je belangstelling is gewekt en je jezelf herkent in deze functie en het profiel komen wij graag met jou in contact.
Stuur je motivatie en CV ter attentie van Judith Beekman, Manager HR.

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Paul Slaats, Director R&D/IT op tel: 0485-597519.