BBL werkplek IT (Dutch)

Service Desk Medewerker (Dutch)
21 July 2019
Service Desk Medewerker (Dutch)
21 July 2019

BBL werkplek IT (Dutch)

Contiweb B.V. is een wereldwijde leider in het ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden van state-of-the-art rotatieoffsetpersen en web-fed randapparatuur voor een breed scala aan commerciële, verpakking en labelprinttoepassingen. Daarnaast is Contiweb gefocust op het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten voor nieuwe markten, zoals de Contiweb Thallo. Door een sterk klantgerichte filosofie, innovatieve oplossingen en een vergaande dienstverlening heeft Contiweb een leidende positie veroverd op de Europese markt.

Binnen de sector R&D hebben wij voor de afdeling IT per 1 augustus 2019 een BBL werkplek niveau 3-4 beschikbaar voor een:

 

LOCAL SUPPORT/SUPPORT DESK AGENT
(BBL werkplek IT)

 

De Afdeling IT

De afdeling IT is een dynamische afdeling binnen ons internationale hoofdkantoor in Boxmeer. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een BBL-leerling (niveau 3 of 4). De afdeling bestaat momenteel uit 2 personen, een Senior Service Desk Agent en een Local Support Agent. In deze BBL-rol maak je een vast onderdeel uit van dit team, waarbij de Senior Service Desk Agent jouw aanspreekpunt zal zijn voor alle voorkomende werkzaamheden. De afdeling kent de nodige hectiek en werkt aan diverse (omvangrijkere) projecten, op nationaal en internationaal niveau.

Zowel Contiweb als de afdeling IT zijn volop in ontwikkeling. Hierdoor bestaan er zeer reële mogelijkheden dat het BBL-traject opgevolgd kan worden door een dienstverband.

Je werkzaamheden

Je IT werkzaamheden zijn heel divers en geen dag is hetzelfde. In het begin draai je mee met de dagdagelijkse werkzaamheden die voorkomen op de IT afdeling. Je kan hierbij denken aan het gebruiksklaar maken van laptops, software installaties, monitors installeren, de interne klant ondersteunen en tickets, gebruikersvragen en netwerkproblemen oplossen.
Je krijgt hierbij ondersteuning van en begeleiding door de Senior binnen de afdeling.

Naar mate je meer ervaring opdoet is het goed denkbaar dat je ook meer verantwoordelijkheden zult krijgen. Denk dan bijvoorbeeld aan het zelfstandig afhandelen van incidenten in de geautomatiseerde omgeving van Contiweb of het afroepen, installeren, afleveren en administreren van nieuwe pc’s, printers, (mobiele) telefoons en andere onderdelen binnen de geautomatiseerde omgeving.

Welke kenmerken typeren jou?

– Proactief
– Flexibel
– Zelfstandig
– Initiatiefrijk
– Punctueel, afspraak is afspraak
– Affiniteit met techniek
– Goede mondelingen en schriftelijke communicatieve vaardigheden in minimaal de Nederlandse taal. Bij voorkeur aangevuld met enige Engelse taalvaardigheid

Wat bieden wij?

– Uitdagende werkzaamheden binnen een internationaal opererende setting.
– Een professionele en informele werkomgeving.
– Marktconforme BBL-beloning
– Flexibiliteit ten aanzien van je eventuele studieverplichtingen gedurende het BBL-traject.

Geïnteresseerd?

Word je enthousiast van deze uitdagende opdracht en herken je jezelf in dit profiel, dan komen wij graag met jou in contact. Stuur je motivatie en CV ter attentie van Evy van der Heijden, HR Business Partner.

Kijk voor meer informatie over onze onderneming op deze website. Een mooie weergave van Contiweb wordt gegeven in onze bedrijfsfilm.