Internship Human Resources (Dutch)

Internship Human Resources (Dutch)

Contiweb B.V. in Boxmeer is mondiaal marktleider in de ontwikkeling, productie, sales en support of state-of-the-art web offset print persen en web-fed auxiliaries voor een breed scala van commerciële, verpakking en label print applicaties. Onze innovatieve oplossingen voor rotatieoffset, web inkjet, verpakking en etikettering en afwerking zijn ontworpen in samenwerking met onze klanten en worden op bestelling gebouwd. Dit garandeert een uitstekende kwaliteit, hoge betrouwbaarheid en kostenefficiëntie oplossingen. Met toonaangevende producten, zoals de Contiweb Thallo rotatieoffsetpers, verlagen we de productiekosten bij onze klanten, vergroten we hun flexibiliteit, optimaliseren we de ecologische “footprint” en bieden we uitgebreide after-salesondersteuning om te borgen dat klanten optimaal winstgevend kunnen werken. Bij Contiweb in Boxmeer en Durham (USA) werken ca. 200 medewerkers dagelijks aan het succes van haar producten en diensten.

Voor de afdeling Human Resources zijn wij op zoek naar een:

 

STAGIAIR(E) HUMAN RESOURCES

 

De stage

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde HRM student die vanaf september ons team komt versterken voor bij voorkeur 10 maanden. Je zal deel uitmaken van de afdeling HR, die bestaat uit een HR Manager, een HR Business Partner en een Salarisadministrateur. De afdeling is een hecht team waarvan de stagiair(e) een vaste toevoeging is. Het bedrijf is gevestigd in Boxmeer.

Wat bieden wij?

Al meer dan acht jaar werken wij met een stagiair(e) op onze afdeling. Daardoor hebben wij veel ervaring opgebouwd in het begeleiden van stagiair(e)s. Wij kunnen jou het volgende bieden:

– Maatwerk: we passen de werkzaamheden aan op hoe snel jij zaken eigen maakt en bepalen samen hoe hoog jij de lat wil leggen.
– Projecten: naar interesse mag jij deeltaken binnen projecten op je nemen en zelfstandig organiseren.
– Verdieping: je wordt betrokken bij de werkzaamheden van de HR Business Partner en HR Manager om inzicht te krijgen in de taken en verantwoordelijkheden die zij dragen. In het bijzonder ga je je verdiepen in het voeren van selectiegesprekken, het coördineren van functionerings- en beoordelingsgesprekken, opleidingsvraagstukken, (coachings)gesprekken met medewerkers en leidinggevenden, afdelingsoverleg, etc.
– Flexibiliteit: we houden rekening met je schooltaken en je kunt altijd in overleg over werktijden en vrije dagen.
– Stagevergoeding: we betalen je een stagevergoeding van €350,- bruto per maand.

Werkzaamheden

Een HR-medewerker weet hoe een organisatie in elkaar steekt en kent de medewerkers. Om goed van start te gaan, ga je eerst kennismaken met de organisatie. Wat zijn onze producten? Uit welke afdelingen bestaat de organisatie? Wie zijn onze medewerkers? De kennismaking zal je helpen bij het oppakken van je werkzaamheden. Zo kun je snel aan de slag in de praktijk!

Je gaat op zoveel mogelijk gebieden binnen HR meewerken op de afdeling. De werkzaamheden kunnen zowel operationeel als meer beleidsmatig van aard zijn. Je kunt daarbij denken aan:

– Ondersteunen van de personeelsadministratie: aannemen telefoon, verstrekken informatie, aanleggen en bewaken van personeelsdossiers.
– Opstellen van arbeidsovereenkomsten en geheimhoudingsverklaringen.
– Verzorgen van de verzuimadministratie, ondersteunen bij uitvoering Wet Poortwachter.
– Mede advisering en ondersteuning van leidinggevenden en/of medewerkers met betrekking tot personele aangelegenheden.
– Mede advisering en ondersteuning bij het vernieuwen van beleid op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel, functiewaardering, arbo-wet en regelgeving, verzuim- en opleidingsbeleid, etc.
– Mede advisering aan leidinggevenden en medewerkers over individuele ontwikkeling, c.q. het zelfstandig organiseren van opleidingen en trainingen.
– Zelfstandig regelen van opleidingssubsidies.
– Onderdeel van de werkgroep Duurzame Inzetbaarheid en de VGWM-commissie.
– En nog veel meer.

Voor 2019/2020 staan o.a. de volgende projecten op de agenda:
– Performance Management.
– Duurzame inzetbaarheid.

Andere projecten zijn samen overeen te komen!

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een stagiair(e) die zowel goed zelfstandig als in een team kan werken. Je bent proactief, accuraat, neemt graag verantwoordelijkheid en je bent toegankelijk voor alle niveaus binnen de organisatie. Daarnaast sta je open voor feedback omdat je jezelf graag wil ontwikkelen. Je beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift. Duits is een pré.

Geïnteresseerd?

Spreekt deze vacature je aan en wil je graag met ons kennis maken? Stuur dan je motivatie en CV naar Ilonka van de Peppel.

Kijk voor meer informatie over onze onderneming op deze website. Een mooie weergave van Contiweb wordt gegeven in onze bedrijfsfilm.