Internship Industrial Engineering (Dutch)

Internship Human Resources (Dutch)
17 May 2019
Internship Human Resources (Dutch)
17 May 2019

Internship Industrial Engineering (Dutch)

Contiweb B.V. is een wereldwijde leider in het ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden van state-of-the-art rotatieoffsetpersen en web-fed randapparatuur voor een breed scala aan commerciële, verpakking en labelprinttoepassingen. Daarnaast is Contiweb gefocust op het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten voor nieuwe markten, zoals de Contiweb Thallo. Door een sterk klantgerichte filosofie, innovatieve oplossingen en een vergaande dienstverlening heeft Contiweb een leidende positie veroverd op de Europese markt.

Binnen de sector Operations zijn wij voor de afdeling Parts Manufacturing op zoek naar een:

 

(AFSTUDEER) STAGIAIR(E) TECHNISCHE BEDRIJFSKUNDE

 

De stage

De stage start vanaf september 2019 en duurt bij voorkeur 5 maanden. Je zal deel uitmaken van de afdeling Parts Manufacturing en begeleid worden door de Director Operations.

Het doel van de stage is om te komen tot een advies over hoe het proces van planning en urenadministratie binnen de desbetreffende afdeling geoptimaliseerd kan worden, gebruik makend van de bestaande en/of nieuwe software systemen/applicaties.

Toelichting opdracht

De afdeling Parts Manufacturing is verantwoordelijk voor het voorbewerken, de productie en het samenstellen van diverse onderdelen voor onze machines. Binnen de afdeling zijn de planning en urenadministratie (specifiek machine-uren) toe aan modernisering en daar kun jij bij helpen!

Je gaat je allereerst verdiepen in het huidige proces van planning en urenadministratie. Daarbij maak je ook de verschillende benaderingswijzen tussen machine-uren en manuren en geplande en werkelijke uren inzichtelijk. De huidige werkwijze is al meer dan 10 jaar ongewijzigd en bevat veel handmatig werk.
Vervolgens ga je onderzoeken hoe je dit proces kunt optimaliseren en aan de hand hiervan breng je een advies met implementatieplan uit aan Contiweb. In het advies dient ook het visualiseren van de voortgang van processen en targets, en daarmee ook levend te krijgen bij de medewerkers binnen de afdeling, te worden meegenomen.

Wat bieden wij?

– Een uitdagende opdracht binnen een internationaal opererende organisatie.
– Een professionele en informele werkomgeving.
– Flexibiliteit: we houden rekening met je schooltaken en je kunt altijd in overleg over werktijden en vrije dagen.
– Stagevergoeding: we betalen je een stagevergoeding van €350,- bruto per maand.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een (afstudeer)stagiair(e) Technische Bedrijfskunde met de volgende kenmerken en competenties:

Persoonskenmerken:
– Accuraat
– Vasthoudend
– Zelfstandig
– Proactief
– Interesse in techniek

Competenties:
– Communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk (EN&NL)
– Analytisch
– Samenwerken
– Resultaatgericht

Geïnteresseerd?

Word je enthousiast van deze uitdagende opdracht en herken je jezelf in dit profiel, dan komen wij graag met jou in contact. Stuur je motivatie en CV ter attentie van Judith Beekman.

Kijk voor meer informatie over onze onderneming op deze website. Een mooie weergave van Contiweb wordt gegeven in onze bedrijfsfilm.